Arnhems Historisch Tijdschrift
Het Arnhems Historisch Tijdschrift is het blad van Prodesse Conamur. Het verschijnt viermaal per jaar. Elk nummer bevat artikelen die betrekking hebben op gebeurtenissen, personen of omstandigheden in Arnhem. Daarnaast geeft het blad informatie over boeken over Arnhem.

Leden van Prodesse krijgen het tijdschrift gratis toegestuurd. Losse exemplaren zijn – zolang de voorraad strekt – te koop bij boekhandel Hijman Ongerijmd aan de Grote Oord 15 en boekhandel het Colofon Bakkerstraat 56 in Arnhem en via de ledenadministratie van de vereniging, ledenadministratie@prodesse.nl

Bijdragen?
Meer informatie over het blad en het schrijven van een artikel krijg je van de hoofdredacteur van het Arnhems Historisch Tijdschrift Stef Ketelaar, hoofdredacteur-aht@prodesse.nl 

Richtlijnen voor de auteurs vind je hier.

 

Op zoek naar artikelen uit ons tijdschrift?
De inhoudsopgaven van de verschenen afleveringen van het Arnhems Historisch Tijdschrift (vroeger Arnhem de Genoeglijkste) vind je hier. Met behulp van de toetsencombinatie CTRL + f kun je binnen deze inhoudsopgave zoeken naar een artikel.

De jaargangen 01 – 39 (1980 –2019) zijn ook digitaal toegankelijk. Door op de aanduiding van het desbetreffende nummer of het desbetreffende artikel te klikken en vervolgens op de link die dan verschijnt, kom je bij de digitale versie terecht (voor de jaargangen 37-39 is nog een tussenstap nodig en dient ook nog op de knop “Bekijk het document” te worden geklikt).

Via de websites van de bibliotheken in Gelderland zijn de gedigitaliseerde afleveringen “op woord” doorzoekbaar.