arnhems Historisch tijdschrift
Het arnhems Historisch tijdschrift is het blad van Prodesse Conamur. Het verschijnt viermaal per jaar. Elk nummer bevat artikelen die betrekking hebben op gebeurtenissen, personen of omstandigheden in Arnhem. Daarnaast geeft het blad informatie over boeken over Arnhem.

Leden van Prodesse krijgen het tijdschrift gratis toegestuurd. Losse exemplaren zijn – zolang de voorraad strekt – te koop bij boekhandel Hijman Ongerijmd aan de Grote Oord 15 en boekhandel het Colofon Bakkerstraat 56 in Arnhem en via de secretaris van de vereniging, secretaris@prodesse.nl

Bijdragen?
Meer informatie over het blad en het schrijven van een artikel krijg je van de hoofdredacteur van het arnhems Historisch tijdschrift Menno Potjer, van Huevenstraat 60, 6824 MR Arnhem, potjer@upcmail.nl.

Richtlijnen voor de auteurs vind je hier.

Archief
De inhoudsopgaven van de verschenen tijdschriften zijn in te zien. De jaargangen 01 – 36 (1980-2016) zijn digitaal toegankelijk NB: zoeken in de bestanden kan door [ctrl] [f] te gebruiken.

Een groot gedeelte van het arnhems Historisch tijdschrift en haar voorloper Arnhem de Genoeglijkste zijn digitaal ontsloten. Het tijdschrift is op onderwerp doorzoekbaar tot 2017 via de websites van alle bibliotheken in Gelderland.